Reactie plaatsen

Reacties

Elroy en Anita
2 maanden geleden

Zojuist hebben we Nienke uit gezwaaid voor alle fijne zorgen die ze ons heeft geboden. Wij zijn heel blij met onze keuze dat we Nienke als kraamhulp hebben mogen ervaren. Naast de zorg voor ouders en kind heeft Nienke ook oog voor huishoudelijke taakjes. Ze vraagt alles en doet niet zomaar dingen. Daarbij laat ze de ouders echt ervaren hoe het is om ouders te zijn. Al met al een hele prettige ervaring en wie weet tot in de toekomst.

Daniel en Danielle
5 maanden geleden

Wij hebben de zorg van Nienke als heel positief ervaren. Een aanpakker die naast de verzorging voor ouders en kind de tijd neemt om dingen uit te leggen.
Wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Mocht er ooit een tweede komen dan zullen we haar zeker weer vragen.

Lucie en Cees
5 maanden geleden

Nienke was bij de bevalling al heel hulpzaam, er waren veel kleine dingetjes die ze snel oppakte. In de kraamweek was ze heel behulpzaam. Een aanpakker, wijze raadgever en een luisterend oor. Ook bij borstvoeding wist ze heel goed te helpen. Ze heeft ons een stukje vertrouwen en zorgeloosheid gegeven:)

Suzanne en Ricardo
5 maanden geleden

Nienke is bij onze beide dochters onze kraamverzorgster geweest. Ze voelt heel goed aan wat er nodig is en wat je nodig hebt. Ze is daadkrachtig, professioneel, maar bovenal heel lief en zorgzaam! Wij kunnen Nienke echt aanraden.

Bas en Carlijn Kloosterhof
5 maanden geleden

Nienke is een rustige, gezellige en hele lieve kraamverzorgster. We voelden ons gelijk op ons gemak en hebben alles uitgelegd gekregen. Ze denkt graag mee en past zich aan naar de wensen van ons. Ook onze kleine pup kreeg alle aandacht. Een week met een lach en een traan wat allemaal mag en kan bij Nienke.


 

Contactgegevens:

Kraamzorg Het Leven

info@kraamzorghetleven.nl

0626037119